perjantai 23. kesäkuuta 2023

[K-ETA] Kogege koos Korea värvikat kultuuri ja ajalugu.

Kogege koos Korea värvikat kultuuri ja ajalugu.

viisa pass

K-ETA süsteem teavitab teid heakskiitmisest kuni 24 tunni jooksul, kui taotlete veebis, ja heakskiidetud välismaalased saavad Koreasse siseneda. Selle süsteemi võttis Korea valitsus kasutusele vastuseks COVID-19-le ja selle haldamiseks tuleb enne riiki sisenemist tuvastada välismaalaste riiki sisenemise eesmärk, elamine, reisigraafik jne.Lihtne veebipõhine taotlemine – K-ETA taotlemiseks on vaja vaid internetiühendusega arvutit või nutitelefoni. Taotlejad saavad täita ja esitada taotlusvormi, mis säästab tarbetut tüli. Varem pidi enamik reisijaid täitma ankeedi ja minema harukontorisse, mis oli väga tülikas.

Incheon

Korea on riik, kus on mitmesuguseid võlusid, nagu ajalugu, kultuur, loodus ja toit. Kui olete välismaalane, kes külastab Koread esimest korda, siis tahaksin teile tutvustada mõnda head kohta, mida külastada.Suwon Hwaseongi kindlus, Gyeonggi-do – Suwon Hwaseongi kindlus on ajalooline koht koos Joseoni dünastia kuningapaleega. Sellel on keeruline arhitektuurne stiil ja ilus aed, nii et see on soovitatav neile, kes soovivad kogeda Korea ajalugu ja kultuuri.Itaewon – Itaewon pakub erinevaid kultuurielamusi. Seal on hanboki elamuskeskus, kus saate pildistada hanboki, traditsioonilist Korea kostüümi kandes, ja traditsioonilise kultuuri keskuses, kus saate kogeda Korea traditsioonilist kultuuri.Dangjin, Chungcheongnam-do – Dangjin on linn, mis asub Korea lääneosas ja on koduks merele, järvedele ja ajaloolistele paikadele. Dangjinis saate nautida erinevaid vaatamisväärsusi, nagu Dangjini rand, Seohaean Maritime National Park ja Seonamsa tempel.

reisida

Korea toit on kuulus kogu maailmas ja välismaalastele meeldib palju süüa. Järgnevalt tutvustame Korea toitu ja restorane, mis välismaalastele eriti meeldivad.Tüüpiline sojakastme krabirestoran – Korea üks kuulsamaid sojakastme krabirestoranid on Soulis Mapo-gu linnas asuv Chungjeonggak. Siin saate nautida lisandeid ja grillkala koos sügava ja rikkaliku sojakastmega krabikastmega. Lisaks on Souli kesklinnas erinevaid sojakastme krabi restorane, seega on hea mõte neid külastada.Bibimbap – Bibimbap on üks kuulsamaid riisiroogasid Koreas. Seda süüakse, pannes keedetud riisi peale erinevaid köögivilju, liha, mune ja punase pipra pasta. Bibimbap on veelgi maitsvam, kui seda süüa erinevate sojakastme ja punase pipra pastaga maitsestatud kastmetega.Sundae – Sundae on üks Korea esindustoidudest, valmistatud seasoolest. Sundae on valmistatud nisujahust, oavõrstest ja lihast ning see maitseb veelgi paremini, kui seda süüa koos vürtsika punase pipra pastaga.

k-eta meili ei tule

Tutvustame teile erinevaid meelelahutusasutusi, mis võivad Korea vastu erilist huvi äratada. Siin on soovituste loend.Bamdokkaebi turg – Souli üks kuulsamaid ööturge, kust saab osta erinevaid toiduaineid ja tooteid taskukohase hinnaga.

hädaabipass

K-ETA peamine mugavus seisneb selles, et see välistab tülika varasema paberkandjal immigratsioonikaartide täitmise. Varem oli paljudel välismaalastel immigratsioonikaardi täitmisel raskusi, kuna nad pidid täitma üksikasjalikku teavet. Kui aga kasutada K-ETAd, on see mugavam, sest vajalikku infot saab sisestada läbi interneti.

reisiviisa

APPLY FOR K-ETA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Share this