perjantai 23. kesäkuuta 2023

[etakr.com] Кореја, земља у којој најсавременија технологија и традиционална уметност коегзистирају.

Кореја, земља у којој најсавременија технологија и традиционална уметност коегзистирају.

к-ета слике

К-ЕТА (Кореа Елецтрониц Травел Аутхоризатион) је електронска услуга ауторизације путовања коју је увела корејска влада. Ова услуга је систем у којем странци који посећују Кореју из иностранства морају унапред да се пријаве онлајн и добију одобрење пре уласка у Кореју. Овај систем чини процес имиграције у Кореји ефикаснијим.Обезбедите интегрисану услугу управљања – К-ЕТА дозвољава вишеструки улазак 90 дана након уласка у Кореју. На тај начин можете наставити да уживате у путовању у Кореју уз једну апликацију. Поред тога, К-ЕТА обезбеђује интегрисано управљање информацијама пре и после уласка у Кореју. Свим информацијама, као што су захтев за визу, продужење боравка и евиденција о имиграцији, управља се у једном систему како би се минимизирало непотребно креирање докумената и непријатности.

прекоморска виза

Кореја има много атрактивних туристичких дестинација! Ево неколико препорука.Тврђава Хвасеонг у Сувону, Гиеонгги-до - Тврђава Хвасеонг у Сувону је једна од палата изграђених током династије Јосеон и означена је као културно добро Кореје на нивоу националног блага. То је одлично место за посету јер је крајолик прелеп и можете заједно да осетите историју и културу.Улица Даегу Ким Гванг-сеок - Улица Даегу Ким Гванг-сеок је улица заснована на песмама и књижевним делима корејског песника Ким Гванг-сеока. Улица је место где можете искусити културу јер постоје галерије и сале за перформансе које упознају живот и књижевна дела песника Ким Гванг-сеока.Иеосу, Јеолланам-до - Иеосу је град који се налази на југозападу Кореје, а карактерише га прелеп пејзаж мора, острва и планина. Препоручује се као место где можете уживати у природи јер постоје разне атракције као што су ноћно море Иеосу, острво Геомундо и острво Одонгдо.

инострана домаћа путовања

Кореја је земља која нуди разне укусе и храну, а многи странци се заљубљују у корејску храну. Следеће представља репрезентативну корејску храну и ресторане које странци морају пробати када посећују Кореју.Резанци - Резанци су једно од најрепрезентативнијих јела са резанцима у Кореји. Можете уживати у разним врстама резанаца као што су хладни резанци, бибим резанци, калгуксу и сујеби. Поред тога, можете уживати у јелима са резанцима јединственим за сваки регион, што га чини одличним местом за дегустацију корејске хране.Самгиеопсал - Самгиеопсал је јело које се пече на роштиљу и једе одабиром масног дела између две стране свињетине. Умочите у со или соја сос и једите. Самгиеопсал је популаран међу странцима и једна је од намирница које се највише једу у Кореји.Хансеонг Ламб Скеверс - Хансеонг Ламб Скеверс је ресторан специјализован за јагњеће ражњиће, једно од традиционалних корејских јела. Јагњећи ражњићи су јагњеће месо печено на ражњу, а његов јединствени укус и текстура су атрактивни.

к-ета Уједињено Краљевство

Забава у Кореји: Кореја има добро развијену индустрију забаве, укључујући К-ПОП, драме и филмове. Искуствени програми су такође доступни странцима да директно учествују у области ових индустрија.Интернет кафеи - Интернет кафеи су један од најпопуларнијих објеката у Кореји. Ово је место за уживање у интернету и компјутерским играма, а можете остати дуго времена по веома ниској цени.

корејска виза

Једна од највећих предности К-ЕТА је то што је процес пријаве и сертификације једноставан. Све пријаве се подносе путем интернета, а путници не морају да подносе никакав посебан процес верификације или документацију. Ово може смањити труд и време које путници троше на планирање свог путовања. Поред тога, К-ЕТА олакшава процес уласка у Кореју.

Туристичке информације Кореје

APPLY FOR K-ETA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Share this