perjantai 23. kesäkuuta 2023

K-ETA støtter din reise til Korea fullt ut.

K-ETA støtter din reise til Korea fullt ut.

k-eta e-post kommer ikke

K-ETA-systemet ble innført av den koreanske regjeringen for å revitalisere reiselivsbransjen og styrke innreisetillatelsessystemet. Gjennom dette systemet kan utlendinger som kommer inn i Korea nyte mer praktisk og trygg reise. I tillegg kan den koreanske regjeringen styrke innreisetillatelsessystemet for utlendinger gjennom K-ETA-systemet, og forebygge og reagere på forbrytelser og sikkerhetstrusler.Enkel søknadsprosess - For å søke om K-ETA trenger du bare å legge inn enkel informasjon og betale via Internett. Du trenger ikke gå gjennom tungvinte prosedyrer som å fylle ut et visumsøknadsskjema, besøke ambassaden eller sende inn dokumenter. I tillegg, hvis du søker gjennom mobilappen, kan du søke praktisk når som helst og hvor som helst.

K-ETA

Korea er kjent for sin attraktive kombinasjon av orientalsk skjønnhet og moderne byer. Det er godt å nyte innenlandsreiser, men det er mange attraksjoner og turistattraksjoner som er verdt å besøke selv for utlendinger. Nedenfor er en liste over attraksjoner og turistmål som må besøkes for utlendinger som besøker Korea.Jeongdongjin, Gangwon-do - Jeongdongjin er en liten by som ligger på østkysten av Gangwon-do, og er kjent for sine vakre bølger som skvulper som fjell. Jeongdongjin stasjon er også en av de populære attraksjonene for togreisende.Seokguram Grotto, Gyeongju - Seokguram Grotto ligger i Gyeongju, og er et av Koreas representative templer. Inne i Seokguram-grotten er det en sittende stein Buddha laget på 800-tallet, og det er et sted hvor du kan føle historien og kulturen til Korea.Yeosu, Jeollanam-do - Yeosu er en by som ligger sørvest i Korea, og er preget av vakker natur med hav, øyer og fjell. Det anbefales som et sted hvor du kan nyte naturen, siden det er forskjellige attraksjoner som Yeosus natthav, Geomundo Island og Odongdo Island.

Namsan

Koreansk mat er kjent over hele verden, og det er mange matvarer som utlendinger liker å spise. Følgende introduserer koreansk mat og restauranter som utlendinger liker spesielt godt.Tteokbokki - En av Koreas representative snacks, Tteokbokki er en kombinasjon av riskaker, krydret rød pepperpasta og fiskekaker. Cheongpyeonghwa, som ligger i Myeong-dong, er en representativ restaurant hvor du kan smake på tteokbokki.Sujebi - Sujebi er nudler laget ved å tilsette håndelt hvetemel til kokt buljong.Alle kan enkelt lage og spise det. Den dype smaken er utmerket, og du kan nyte den i ulike versjoner i henhold til egenskapene til hver region.Kalguksu - Kalguksu er en tradisjonell koreansk rett med faste nudler dyppet i varm buljong. Hovedsakelig brukes ulike kjøttvarer som storfekjøtt, svinekjøtt og kylling, og avhengig av årstid brukes også ulike grønnsaker som Cheongyang pepper og pepperrot. Den smaker enda bedre når den spises med den krydrede sausen.

busan

Vi vil introdusere deg til ulike underholdningsbedrifter som kan tiltrekke seg spesiell interesse i Korea. Her er en liste over anbefalinger.Hanok Village - Et område hvor tradisjonelle koreanske hus ligger, hvor du kan oppleve tradisjonell koreansk kultur og arkitektur.

Korea elektronisk reiseautorisasjon

K-ETA er et viktig system som gjør innreise til Korea mer praktisk og raskere. Videre kan K-ETA utvikle Koreas reiselivsnæring og fremme utveksling og kommunikasjon med utlendinger. Utlendinger som besøker Korea ved hjelp av K-ETA vil kunne nyte mer praktisk og trygg reise.

k-eta hjemmeside

APPLY FOR K-ETA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Share this