perjantai 23. kesäkuuta 2023

[K-ETA] Poiščite skrite zaklade v Koreji.

Poiščite skrite zaklade v Koreji.

K-ETA

Namen sistema K-ETA je omogočiti potnikom predhodno odobritev pred vstopom. S tem lahko skrajšate postopek izdaje vizuma za bivanje na domačem letališču in poenostavite postopek vstopa. Poleg tega je mogoče z vnaprejšnjim preverjanjem podatkov o potnikih prek K-ETA tako imenovane „lopovske tujce“ blokirati vnaprej pred vstopom v državo.Poleg tega lahko uporaba K-ETA zmanjša nepotrebno čakalno dobo pri vstopu v Korejo. V postopku vstopa na letališču v Koreji lahko tujci s K-ETA hitro opravijo postopek priseljevanja z uporabo namenskega okna. Zato lahko z uporabo K-ETA skrajšamo čakalni čas in zmanjšamo nevšečnosti.

Obiščite Korejo brez vizuma

Koreja ima veliko privlačnih popotniških destinacij! Tukaj je nekaj priporočil.Tongyeong, Gyeongsangnam-do - Tongyeong je mesto, ki se nahaja v južnem delu Koreje, kjer se morje, otoki in zgodovinske znamenitosti združijo in zagotavljajo raznolika doživetja. V Tongyeongu lahko uživate v ogledih otokov, pomorskih žičnicah in zgodovinskih znamenitostih.Daegu – Daegu, ki leži na jugovzhodu Koreje, slovi po raznolikih kulturnih objektih in okusni hrani. Obstajajo znamenitosti, kot so Narodni muzej Daegu, jezero Suseongmot in park Gyeongsang Gamyeong, zato je dobro za družine.Yeosu, Jeollanam-do - Yeosu je mesto, ki se nahaja na jugozahodu Koreje, zanj pa je značilna čudovita pokrajina morja, otokov in gora. Priporočljivo je kot kraj, kjer lahko uživate v naravi, saj obstajajo različne zanimivosti, kot so nočno morje Yeosu, otok Geomundo in otok Odongdo.

Jeju

Koreja ima raznoliko prehranjevalno kulturo, zato jo je težko predstaviti, ker je toliko restavracij in hrane. V nadaljevanju pa so predstavljena različna živila in restavracije, ki jih tujci lahko uživajo v Koreji.Tteokbokki – eden od korejskih reprezentativnih prigrizkov, Tteokbokki je kombinacija riževih pogač, začinjene paste rdeče paprike in ribjih pogač. Cheongpyeonghwa, ki se nahaja v Myeong-dongu, je reprezentativna restavracija, kjer lahko poskusite tteokbokki.Bulgogi Burger - Bulgogi Burger je burger v korejskem slogu, narejen iz govedine, paste rdeče paprike, zelene solate, čebule in sira. Ta različica tradicionalne korejske hrane v stilu burgerja je priljubljena tudi med tujci.Itaewon Byeolnanjip - Itaewon je znana tuja rezidenca v Seulu, kjer lahko uživate v raznoliki kulturi in hrani. Itaewon Byeolnanjip je ena najbolj znanih restavracij v Itaewonu, ki streže različne azijske jedi, vključno s tajskimi, kitajskimi in indijskimi, pa tudi korejske jedi, kot so mariniran piščanec, žar in bulgogi. Privlačna sta okus in vzdušje, v katerem lahko uživamo s pikantnimi in slanimi začimbami.

vrsta potnega lista

Izkušnje s tradicionalno korejsko hrano: Koreja ima široko paleto tradicionalnih živil. Tujci lahko okusijo korejske reprezentativne jedi, kot so enolončnica s kimčijem, bulgogi, bindaetteok in tteokbokki. Tradicionalno hrano lahko doživite tudi tako, da to hrano pripravite sami.Insa-dong – kraj, kjer lahko kupite tradicionalno korejsko ljudsko umetnost in obrt ter doživite korejsko tradicionalno kulturo.

Koreja

Kakšne so prednosti uporabe K-ETA? Največja prednost je, da lahko zmanjšate čakalne dobe in stroške. Prej je postopek pridobitve vizuma vključeval čakalne dobe in stroške. Ker pa vam preko K-ETA ni treba pridobiti vizuma, lahko svobodneje prilagajate urnik potovanja in zmanjšate potne stroške.

čezmorski vizum

APPLY FOR K-ETA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Share this