perjantai 23. kesäkuuta 2023

[etakr.com] Slap af og slap af i Koreas fredfyldte naturlandskab.

Slap af og slap af i Koreas fredfyldte naturlandskab.

tur til Korea

K-ETA (Korea Electronic Travel Authorization) er et elektronisk rejsegodkendelsessystem, der kræver, at udlændinge ansøger online og opnår godkendelse, før de rejser ind i Korea. Det trådte i kraft den 1. september 2021, og indtil nu har kun pasindehavere fra nogle lande kunne ansøge om visum online, men K-ETA er et system, der giver alle udlændinge mulighed for at ansøge online, inden de rejser ind i landet.Høj sandsynlighed for godkendelse - K-ETAer nægtes normalt ikke visumansøgere. Udenlandske rejsende vil blive godkendt, hvis de opfylder minimumskvalifikationerne for at komme ind i Korea. Som følge heraf er der ingen grunde til afvisning på grund af valideringsfejl eller ufuldstændige dokumentindsendelser, der vises under processen med at udfylde visumansøgningsformularen, hvilket reducerer byrden ved rejseplanlægning.

Korea turistdestination

Korea er et land med meget charme, så der er så mange steder at besøge. Her er et par steder at anbefale!Pyeongchang, Gangwon-do - Pyeongchang, hvor vinter-OL blev afholdt, er en populær vintersportsdestination, herunder skiløb og snowboarding. Derudover er det berømt som et turistmål, fordi der er attraktioner såsom det olympiske stadion og Pyeongchang Nationalmuseum.Itaewon - Itaewon er fuld af restauranter fra forskellige lande. Her kan du nyde mad fra Thailand, Indien, Kina, Mexico, Italien, Frankrig og Korea. I Itaewon kan du bestille på engelsk på de fleste restauranter, så prøv et udvalg af mad med dine udenlandske venner.Jeonju Hanok Village - Jeonju Hanok Village er et sted, hvor du kan opleve traditionelle hanok-bygninger og traditionel koreansk kultur. Jeonju er berømt for sin traditionelle mad, naturlige farvning og traditionel koreansk musik. Mærk den traditionelle koreanske kultur i Jeonju Hanok Village.

korea og visum

Korea har en mangfoldig madkultur, så det er svært at introducere den, fordi der er så mange restauranter og fødevarer. Men det følgende introducerer forskellige fødevarer og restauranter, som udlændinge kan nyde i Korea.Kimchi Jjigae - Kimchi Jjigae er en af ​​de mest populære retter i Korea. Det er en krydret og salt gryderet lavet ved at koge kimchi, svinekød, tofu og grønne løg sammen. At spise det med ris gør det endnu mere lækkert.Samgyeopsal - Samgyeopsal er en ret, der grilles og spises ved at vælge den fede del mellem to sider af svinekød. Dyp i salt eller sojasovs og spis. Samgyeopsal er populær blandt udlændinge og er en af ​​de mest spiste fødevarer i Korea.Kalguksu - Kalguksu er en traditionel koreansk ret med faste nudler dyppet i varm bouillon. Hovedsageligt bruges forskelligt kød såsom oksekød, svinekød og kylling, og afhængigt af sæsonen bruges også forskellige grøntsager såsom Cheongyang peber og peberrod. Den smager endnu bedre, når den spises med den krydrede sauce.

Itaewon

Korea er et land rigt på historie og kultur, og du kan nyde forskellige historiske steder og traditionelle kulturoplevelsesprogrammer såsom paladser, templer og museer. For eksempel er Gyeongbokgung Palace eller Changdeokgung Palace repræsentative paladser i Korea, hvor du kan nyde smukke bygninger og haver. Derudover er der museer og historiske steder, hvor du kan se historiske steder og relikvier fra Silla, Goryeo og Joseon, såsom Gyeongju, Goseong og Gyeongsan, over hele landet.Hotelbarer - Hotelbarer tilbyder en luksuriøs, men eksklusiv atmosfære. I områder, der besøges af forskellige udenlandske turister, er der hotelbarer som Conrad Seoul og Friday Night.

pas pris

Hvilken slags system er K-ETA? Udlændinge, der besøgte Korea, skulle tidligere gennemgå visumudstedelsesprocessen. Du kan dog besøge Korea uden at få visum gennem K-ETA. Med K-ETA kan den udstedes inden for 24 timer, hvis du ansøger online, og du kan hurtigt og bekvemt komme ind i landet uden at gå igennem screeningsprocessen.

Koreansk visum

APPLY FOR K-ETA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Share this