perjantai 23. kesäkuuta 2023

Teikiame greitas ir saugias K-ETA ir Korėjos elektroninių vizų išdavimo paslaugas.

Teikiame greitas ir saugias K-ETA ir Korėjos elektroninių vizų išdavimo paslaugas.

Pietų Korėja eta

Kadangi K-ETA sistema vykdoma elektroniniu būdu, ją pateikti greičiau ir lengviau nei esamus popierinius dokumentus. Visi Korėjoje besilankantys užsieniečiai turi kreiptis dėl K-ETA internetu ir iš anksto gauti patvirtinimą prieš atvykdami į Korėją. Naudodami šią sistemą užsieniečiai gali atlikti būtinas procedūras prieš atvykdami į Korėją ir gali sumažinti nepatogumus sutrumpindami atvykimo laiką.Visas procesas yra automatizuotas – K-ETA tvarkomi elektroniniu būdu, todėl keliautojams nereikia pereiti kelionės deklaracijų tvarkymo proceso. Anksčiau keliautojai užsukdavo į filialą ir pateikdavo ataskaitą, o dabar daug ką galima sutvarkyti vienu išdavimu internetu.

Korėjos ir vizos

Korėja garsėja patraukliu rytietiško grožio ir modernių miestų deriniu. Gera mėgautis vietinėmis kelionėmis, tačiau yra daug lankytinų vietų ir turistinių objektų, kuriuos verta aplankyti net užsieniečiams. Žemiau pateikiamas sąrašas lankytinų vietų ir turistinių vietų, kurias privalo aplankyti Korėjoje lankantys užsieniečiai.Taebaeksanas, Gangwon-do – rytinėje Korėjos dalyje esantis Taebaeksanas yra vienas iš Korėjos tipiškų kalnų, kuriame, priklausomai nuo sezono, atsiveria nuostabūs gamtos vaizdai. Galite mėgautis įvairia veikla, pavyzdžiui, kopti į kalnus, slidinėti ir stovyklauti Taebaeksan kalne.Goseong – rytinėje Korėjos pakrantėje įsikūręs Goseong yra vieta, kur galite pajusti gražią pakrantę ir Joseon dinastijos kultūros paveldą. Yra lankytinų vietų, tokių kaip Goseong Seongjuseong tvirtovė, Songhaksa šventykla ir Goseong Daebyeon parodų centras, todėl šeimoms naudinga pasimėgauti kelione.Cheongju, Chungcheongbuk-do – Čeongdžu yra miestas Korėjos širdyje, kuriame sugyvena tradicinė ir moderni korėjiečių kultūra. Tai reprezentacinė vieta, kurioje galite susipažinti su Korėjos istorija ir kultūra, nes yra tokių lankytinų vietų kaip Cheongjuseong ir Priešistorinis kultūros fondas.

Pietų Korėjos k-eta

Korėjietiškas maistas yra žinomas visame pasaulyje, o lankydamiesi Korėjoje daugelis užsieniečių mėgaujasi įvairiu korėjietišku maistu. Toliau pristatome reprezentacinius maisto produktus ir restoranus, kuriuos užsieniečiai privalo išbandyti viešėdami Korėjoje.Reprezentatyvus sojos padažo krabų restoranas – Vienas garsiausių sojos padažo krabų restoranų Korėjoje yra „Chungjeonggak“, įsikūręs Mapo-gu, Seule. Čia galite mėgautis garnyru ir ant grotelių kepta žuvimi su sodriu ir sodriu krabų padažu. Be to, Seulo centre yra įvairių sojų padažo krabų restoranų, todėl verta juos aplankyti.Samgyeopsal – „Samgyeopsal“ yra patiekalas, kuris kepamas ant grotelių ir valgomas pasirenkant riebiąją dalį tarp dviejų kiaulienos pusių. Pamerkite į druską arba sojos padažą ir valgykite. Samgyeopsal yra populiarus tarp užsieniečių ir yra vienas iš labiausiai valgomų maisto produktų Korėjoje.Webfoot aštuonkojai - Webfoot aštuonkojai yra kalmarų rūšis ir yra vienas iš tipiškų korėjiečių garnyrų. Jjukkumi yra kramtomojo ir aštraus skonio, dažnai valgomi su jajangmyeon arba keptais ryžiais.

k-eta tikslinės šalys

Dauguma šių kultūrinių užsiėmimų ir lankytinų vietų yra pamėgti užsieniečių ir suteikia galimybę giliau pažinti Korėją bei įgyti patirties.PC kambarys – PC kambarys yra erdvė, kurioje galite mėgautis internetiniais žaidimais ar internetiniais žaidimais. Be žaidimų, dauguma kompiuterių kavinių taip pat teikia paslaugas, leidžiančias žiūrėti filmus ar TV laidas.

Korean eta oficiali svetainė

Kokie yra K-ETA naudojimo pranašumai? Didžiausias privalumas yra tai, kad galite sumažinti laukimo laiką ir išlaidas. Anksčiau vizų išdavimo procesas apimdavo laukimo laiką ir išlaidas. Tačiau kadangi vizos nereikia gauti per K-ETA, galite laisviau koreguoti kelionės tvarkaraštį ir sumažinti kelionės išlaidas.

Apsilankykite Korėjoje be vizos

APPLY FOR K-ETA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Share this