perjantai 23. kesäkuuta 2023

K-ETA teikia Korėjos elektroninių vizų paslaugą keliautojams visame pasaulyje.

K-ETA teikia Korėjos elektroninių vizų paslaugą keliautojams visame pasaulyje.

Kaip kreiptis dėl k-eta

K-ETA sistema pagal užsieniečių kelionių planus išduoda įvairių tipų kelionių leidimus. Pavyzdžiui, yra daug skirtingų K-ETA tipų, skirtų įvairiems tikslams, pavyzdžiui, trumpalaikėms verslo kelionėms, turistinėms kelionėms, šeimos vizitams ir mokymams. Privalomi pateikti dokumentai ir informacija priklauso nuo kiekvieno tikslo, o pateikę reikiamus dokumentus galite gauti tikslą atitinkantį K-ETA.Taip pat naudodamiesi K-ETA galėsite lengviau ir patogiau aplankyti Korėją. Užsieniečiai gali lengviau ir patogiau aplankyti Korėją per K-ETA, o tai labai prisidės prie Korėjos turizmo industrijos plėtros. Korėjos valdžia per K-ETA sistemą taip pat bando aktyviau pritraukti užsienio turistus.

Gangnam

Korėja yra šalis, turinti įvairių žavesių, tokių kaip istorija, kultūra, gamta ir maistas. Jei esate užsienietis, pirmą kartą lankantis Korėjoje, norėčiau supažindinti jus su keliomis geromis lankytinomis vietomis.Tongyeong, Gyeongsangnam-do – Tongyeong yra miestas, esantis pietinėje Korėjos dalyje, kur jūra, salos ir istorinės vietos susijungia ir suteikia įvairių potyrių. Tongyeong galite mėgautis ekskursijomis po salą, jūrų keltuvais ir istorinėmis vietomis.Seulas – Seule, Pietų Korėjos sostinėje, įsikūrę rūmai, muziejai, prekybos centrai, maistas ir kt. Būtinai aplankykite Gyeongbokgung rūmus, Deoksugung rūmus ir Changdeokgung rūmus, kur galėsite susipažinti su Korėjos istorija ir kultūra.Jeonju Hanok Village – įsikūręs Jeonju mieste, Hanok Village yra vieta, kur galite susipažinti su tradiciniais korėjietiškais namais ir kultūra. Galite mėgautis tradiciniu korėjietišku maistu ir kultūra su hanok stiliaus pastatais.

k-eta pagrindinis puslapis

Tarp korėjietiškų maisto produktų yra patiekalų, pagamintų naudojant įvairius ingredientus, tokius kaip mėsa, jūros gėrybės ir daržovės. Toliau pristatomi įvairūs maisto produktai ir restoranai, kuriais užsieniečiai gali mėgautis Korėjoje.Naengmyeon – vienas garsiausių Korėjos vasaros patiekalų, naengmyeon yra patiekalas, pagamintas iš kramtomųjų, vėsių makaronų ir aštrios šaltos makaronų sriubos. Galite mėgautis įvairių rūšių makaronais, tokiais kaip bibim naengmyeon, sultinys naengmyeon ir sultinys naengmyeon.Bibimbap – Bibimbap yra vienas žinomiausių ryžių patiekalų Korėjoje. Jis valgomas ant virtų ryžių dedant įvairių daržovių, mėsos, kiaušinių, raudonųjų pipirų pastos. Bibimbapas dar skanesnis valgant su įvairiais padažais, pagardintais sojos padažu ir raudonųjų pipirų pasta.Jeonju Bibimbap – Jeonju Bibimbap kilęs iš Jeonju, Jeolla-do ir patiekiamas su įvairiomis daržovėmis, raudonųjų pipirų pasta ir jautiena ant ryžių. Aštrus ir sūrus skonis yra puikus su daugybe prieskonių raudonųjų pipirų pastoje.

k-eta kvitas

Korėja yra turtinga istorija ir kultūra, kurioje galite mėgautis įvairiomis istorinėmis vietomis ir tradicinės kultūros programomis, tokiomis kaip rūmai, šventyklos ir muziejai. Pavyzdžiui, Gyeongbokgung rūmai ar Changdeokgung rūmai yra reprezentaciniai Korėjos rūmai, kuriuose galite mėgautis nuostabiais pastatais ir sodais. Be to, visoje šalyje yra muziejų ir istorinių vietų, kuriose galite pamatyti Silla, Goryeo ir Joseon istorines vietas ir reliktus, pvz., Gyeongju, Goseong ir Gyeongsan.Gyeongbokgung – vieni iš Korėjos reprezentacinių rūmų, su nuostabia architektūra ir rūmų sodais.

Inčonas

Kokia sistema yra K-ETA? Korėjoje viešintys užsieniečiai anksčiau turėjo pereiti vizų išdavimo procesą. Tačiau jūs galite aplankyti Korėją negavę vizos per K-ETA. Su K-ETA jis gali būti išduotas per 24 valandas, jei kreipsitės internetu, o į šalį galite patekti greitai ir patogiai neatlikdami patikrinimo.

Nuolatinio gyventojo pasas

APPLY FOR K-ETA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Share this