perjantai 23. kesäkuuta 2023

[K-ETA] Ismerkedjen meg koreai és globális ételekkel és zenékkel.

Ismerkedjen meg koreai és globális ételekkel és zenékkel.

útlevél ára

A K-ETA (Korea Electronic Travel Authorization) a Koreába látogató külföldiek számára kiadott utazási engedély. Korábban a Koreába látogató külföldieknek vízumot kellett szerezniük, most azonban a K-ETA kiállításával lerövidül a vízumkiadás folyamata, és kényelmesen látogathatják Koreát a látogatók.Ezenkívül a K-ETA használatával könnyebben és kényelmesebben látogathatja meg Koreát. A külföldiek könnyebben és kényelmesebben látogathatják Koreát a K-ETA-n keresztül, ami nagyban hozzájárul a koreai idegenforgalmi ágazat fejlődéséhez. A koreai kormány a K-ETA rendszerén keresztül is igyekszik aktívabban vonzani a külföldi turistákat.

Dél-Korea k-eta

Korea egy olyan ország, amely különféle varázslatokkal rendelkezik, mint például a történelem, a kultúra, a természet és az ételek. Ha Ön egy külföldi, aki először jár Koreában, szeretném bemutatni néhány jó kirándulóhelyet.Suwon Hwaseong erőd, Gyeonggi-do – A Suwon Hwaseong erőd a Joseon-dinasztia királyi palotájával együtt egy történelmi helyszín. Összetett építészeti stílussal és gyönyörű kerttel rendelkezik, így azoknak ajánlott, akik szeretnék megtapasztalni a koreai történelmet és kultúrát.Daegu Kim Gwang-seok utca – A Daegu Kim Gwang-seok utca Kim Gwang-seok koreai költő versei és irodalmi művei alapján készült utca. Az utca egy olyan hely, ahol megtapasztalhatja a kultúrát, hiszen vannak galériák és előadótermek, amelyek Kim Gwang-seok költő életét és irodalmi műveit mutatják be.Incheon kínai negyed – Az Incheon kínai negyed olyan hely, ahol megtapasztalhatja a kínai kultúrát. A kínai negyedben hagyományos kínai építészet, ételek és kultúra található, és meg lehet érezni Kína kultúráját és történelmét. Ezen kívül a kínai negyed környékén különféle turisztikai látványosságok is találhatók, így jó hely a látogatásra.

Korean eta hivatalos weboldala

Korea változatos étkezési kultúrával rendelkezik, ezért nehéz bemutatni, mert nagyon sok étterem és étel van. Az alábbiakban azonban különféle ételeket és éttermeket mutatunk be, amelyeket a külföldiek élvezhetnek Koreában.Gochujang Samgyeopsal étterem - A gochujang szószban pácolt Samgyeopsal nagyon híres a koreai ételek között. E tekintetben az egyik reprezentatív étterem a "Cheonan Hamheung Seolleongtang", amely Gangnam-gu-ban, Szöulban található. A gochujang fűszerezésben pácolt samgyeopsal mellett ez a hely sok ember számára népszerű hely, ahol különféle menüket fogyaszthatnak, amelyeket Hamheung Naengmyeonnal fogyaszthatnak el.Samgyeopsal - A samgyeopsal egy olyan étel, amelyet grilleznek és fogyasztanak a sertéshús két oldala közötti zsíros rész kiválasztásával. Mártsuk sóban vagy szójaszószban, és együnk. A samgyeopsal népszerű a külföldiek körében, és az egyik legtöbbet fogyasztott étel Koreában.Pajeon – A Pajeon egy zöldhagymából és palacsintaporból készült palacsinta, amelyet általában fűszeres szósszal fogyasztanak. A ropogós és lágy textúra vonzó, és ez az egyik reprezentatív koreai étel, amelyet sok külföldi szívesen fogyaszt.

külföldi utazás Koreában

Korea történelemben és kultúrában gazdag ország, ahol különféle történelmi helyszíneket és hagyományos kulturális élményprogramokat, például palotákat, templomokat és múzeumokat élvezhet. Például a Gyeongbokgung Palace vagy a Changdeokgung Palace reprezentatív paloták Koreában, ahol gyönyörű épületekben és kertekben gyönyörködhetünk. Ezen kívül vannak múzeumok és történelmi helyszínek, ahol megtekintheti Silla, Goryeo és Joseon történelmi helyszíneit és emlékeit, például Gyeongju, Goseong és Gyeongsan, az egész országban.Han folyó – Korea legnagyobb folyója, a folyóparton sétálva gyönyörködhet a gyönyörű éjszakai kilátásban.

Koreai vízum

A K-ETA Korea elektronikus utazás-jóváhagyási szolgáltatása. Ez a szolgáltatás egy elektronikus jóváhagyási szolgáltatás, amely a Koreába belépő külföldiek vagy a Koreában lakó külföldiek számára szükséges Koreába való belépéshez és onnan való kilépéshez. A K-ETA szolgáltatás a korábban előírt papíralapú bevándorlási igazolványt váltja fel, egyszerűbbé és kényelmesebbé téve a külföldiek számára a bevándorlás folyamatát.

Külföldi Koreai turné

APPLY FOR K-ETA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Share this