perjantai 23. kesäkuuta 2023

K-ETA aitab sul Koreaga paremini tuttavaks saada.

K-ETA aitab sul Koreaga paremini tuttavaks saada.

passi tüüp

Kuna K-ETA süsteem toimub elektrooniliselt, on selle taotlemine kiirem ja lihtsam kui olemasolevad paberdokumendid. Kõik Koread külastavad välismaalased peavad K-ETA-d taotlema veebis ja selle kaudu peavad nad enne Koreasse sisenemist saama eelnevalt nõusoleku. Selle süsteemi kaudu saavad välismaalased enne Koreasse sisenemist läbida vajalikud protseduurid ja vähendada ebamugavusi, lühendades sisenemisaega.Kogu protsess on automatiseeritud – K-ETA-sid töödeldakse elektrooniliselt, seega ei pea reisijad reisideklaratsioonide menetlemise protsessi läbima. Kui varem oli tavaline, et reisijad külastasid harukontorit ja esitasid aruande, siis nüüd on võimalik paljusid asju menetleda ühe Interneti-väljastusega.

Uuendatud K-ETA taotlemise juhend eelisjärjekorras (ettevõtete) eraisikutele

Koreal on palju atraktiivseid reisisihtkohti! Siin on mõned soovitused.Andong, Gyeongsangbuk-do – Andong on kuulus linnana, mis säilitab palju traditsioonilist Korea kultuuri ja arhitektuuri. Seal on sellised vaatamisväärsused nagu Andong Hahoe küla, Andong Seonbi kultuurikeskus ja Hahoe maskifestival, nii et kui soovite kogeda traditsioonilist Korea kultuuri, soovitan teil seda külastada.Daegu Kim Gwang-seoki tänav – Daegu Kim Gwang-seoki tänav on tänav, mis põhineb Korea poeedi Kim Gwang-seoki luuletustel ja kirjandusteostel. Tänav on koht, kus saate kogeda kultuuri, kuna seal on galeriid ja esinemissaalid, mis tutvustavad luuletaja Kim Gwang-seoki elu ja kirjandusteoseid.Seogwipo, Jeju saar – Seogwipo, Jeju saar on Jeju saare suurim linn ning kuulus oma kauni loodusmaastiku ja kultuuriturismi poolest. Seal on selliseid vaatamisväärsusi nagu Seogwipo rand, Jungmuni turismikompleks ja Seongsan Ilchulbong, seega on see soovitatav neile, kes soovivad leida erinevaid asju, mida nautida.

passi tegema

Korea toidukultuur on välismaalaste seas populaarne oma mitmekesise ja maitsva toidu tõttu. Seekord tutvustame erinevaid toite ja restorane Koreas.Tteokbokki – Tteokbokki on vürtsikas toit, mis sisaldab riisikooke, punase piprapastat, sibulat ja kalakooke. Riisikook on nätske ja gochujang on vürtsikas, mistõttu on see välismaalaste seas üks lemmikumaid Korea toite.Samgyeopsal – üks Korea kuulsamaid lihatoite, samgyeopsal on roog, mille valmistamisel kasutatakse sea välisfileed või selgroogu. Samgyeopsalile on iseloomulik pehme ja õline maitse ning seda süüakse tavaliselt äädika või ssamjangiga (ssamjang).Sundae – Sundae on üks Korea esindustoidudest, valmistatud seasoolest. Sundae on valmistatud nisujahust, oavõrstest ja lihast ning see maitseb veelgi paremini, kui seda süüa koos vürtsika punase pipra pastaga.

k-eta aegumist

Ostlemine Koreas: Korea on koduks paljudele tuntud kaubamärkidele. Eelkõige asuvad Gangnami piirkonnas paljud kuulsate kaubamärkide kaubanduskeskused.Kohvikutänav – Korea erinevates osades on kohvikute tänavaid. Need on kohad, kus nautida kohvi ja erinevaid magustoite. Eelkõige on palju kuulsaid kohvikuid sellistes piirkondades nagu Hongdae, Gangnam, Itaewon ja Gyeongridan-gil.

busan

K-ETA taotlemine on lihtne. Kui sisenete Internetis K-ETA taotlussaidile ja täidate oma isikuandmed ja reisiplaani vms, otsustatakse väljastamine pärast läbivaatust. Kui prindid väljastatud K-ETA enne väljalendu välja ja võtad selle endaga kaasa, menetletakse see immigratsiooniprotsessi käigus kiiresti ja mugavalt.

Soul

APPLY FOR K-ETA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Share this